sâmbătă, 19 noiembrie 2011

From RAF with love

                                          http://bethere2day.com

Umbla vorba ca aceasta formatie de Harriers ar fi survolat Downing Street pe 17 februarie 2011, cu ocazia retragerii din serviciu a respectivului avion, pilotii britanici tinand sa transmita acest calduros mesaj politicienilor carora li se datoreaza fericitul eveniment. Pentru guvernantii nostrii nu cred ca mai avem atatea Mig-uri, dar tot ar iesi de un cuvant romanesc din 4 litere. 

marți, 8 noiembrie 2011

Jurnalul fericirii

In sfarsit am facut-o. Cu pofta. Masculin. Cu completa incredere in abilitatile proprii si cu dezinvoltura de profesionist. Cu STIL. Preludiul? Inexistent. Doar o dorinta nebuna prelungita aproape masochist la capatul unor nenumarate amanari.
Am privit cateva secunde patul, larg si neted ca aerodromul unei flotile de bombardiere. Astepta in tacere, martor condamnat al celor ce aveau sa urmeze.
M-am dedat apoi unei desfatari aproape revoltatoare. O explozie orgasmica a simturilor de intensitati cosmice. Nu-mi amintesc mare lucru, dar stiu ca am facut lucruri inimaginabile. Am incercat si pozitii noi. Mi-am depasit orice inhibitie, mi-am spulberat pervers si egoist propriile bariere infruptandu-ma pana in zori din placeri vinovate, si nu garantez ca in cateva locuri nu am inca urme.
O experienta de neuitat: 12 ore de SOMN.

miercuri, 2 noiembrie 2011

To absent friends

De multe ori m-au intrebat - ce vezi tu la avioanele alea? Mi-e greu sa le explic. E ARHITECTURA acolo. In constructia aia de aluminiu, desenata splendid. In geometria aia minunata iesita din ratiuni tehnice si din formule care spun "asa trebuie sa arate" - forma care urmeaza functiunea de cand lumea. E la fel de multa scoala acolo ca in ani de Studiul Formei si Teoria Arhitecturii luate la pachet. Si mai e si visul ala imposibil niciodata dus pana la capat. Si mai sunt si oamenii aceia pe care, din ce in ce, imi pare ca nu-i meritam.
Din partea unui copil alergand cu genunchii juliti dupa un AN-2, la un an dupa, un minuscul omagiu pentru cei care au fost Kiru si Biker. Si Foozie. Si Davidovici. Si toti ceilalti.