vineri, 19 septembrie 2008

Rafale

Ca sa nu-i las impresia Adrianei ca am ceva personal cu toamna ei, iaca si ceva lucrusoare pentru care zic ca toamna asta merita, totusi, traita:

* Fetele poarta sal. Sexy! Pe locul doi, imediat dupa combinatia fusta scurta-cizme cu toc. Happy, Adi?

* Metallica: au scos de curand un nou album. "Death Magnetic", anuntat cu trambite, cu multe trambite. Un album de concept, in care piesele chiar se leaga, si, mai mult, toate graviteaza in jurul unei unice idei. Heavy metal curat, ca la inceputuri, poate ceva mai comercial decat as fi vrut. Oricum, ce faci, dupa ce ai facut totul? Evident, o iei de la inceput. Melodii de 7-8 minute, chitara si bass ca in prima tinerete, "Unforgiven III", mitul razboiului care nu se mai termina... exact ca pe vremuri. Daca stiti ce inseamna "ca pe vremuri", cand vine vorba de Metallici, sigur o sa va placa "Death Magnetic".

* "Traum": o supertrupa underground, un superalbum cu nume intrigant si coperta absolut incredibila (de mult n-am mai vazut o grafica atat de simpla si sugestiva). "The Debut After They Disbanded" - puteti sa-l ascultati aici.

* Wall-e: stiu, n-a aparut chiar de curand, dar eu acum am reusit sa-l vad. Animatie de nota 20, randata brici (astia de la Pixar chiar se stiu), poveste emotionanta, care lasa loc totusi si de ceva analiza, pentru noi astia, si, in plus, doua personaje absolut geniale, Wall-e si EVE, care se completeaza si se atrag unul pe altul in probabil cea mai originala si mai haioasa poveste de dragoste de la Shrek incoace. Recomand cu caldura.

* Becks cu lamaie: nimic mai potrivit cand vrei sa-ti vina vara inapoi.

* Muzeul Aviatiei: sper sa ajung maine, s-a redeschis oficial, dupa ce s-a mutat de 3 ori. E in Pipera, pe strada "Fabrica de Glucoza", zic ca merita o vizita.

* Geaca mea de "F16", cum ii zice Johny, de care sunt tare mandru, si pe care toamna imi da din nou ocazia sa o port. Damn, am I cool or what?

* Back to school - de data asta din alta postura, mult mai placuta.

In rest... mai vedem.

Un comentariu:

Adi spunea...

dar nu am zis ca iubesc toamna, am zis doar ca-mi place pentru ca...
ca in reste in mintea mea e tot ceva de genul: crap! iar ploua si ma car cu umbrela asta incomoda prin aglomeratie, iar vant, iar frig, iar tremur in bocanci/adidasi/cizme...
macar sa vad si partea buna a lucrurilor... food and booze:D