marți, 27 aprilie 2010

Newsflash


Vesti bune. Muzeul Aviatiei va ramane intact. Sursa aici. Desi intial ii negase existenta (!) primarul Ontanu anunta ca hotararea HCL44/18.03.10 de trecere a imobilului din proprietatea MAPN in cea a Sectorului 2 va fi revocata. Bun. Acum poate ne mobilizam cu acelasi entuziasm si pentru reabilitarea exponatelor de acolo si pentru popularizarea muzeului asa cum merita.
Si oricum nici ceva prudenta cu comunicatele astea nu strica, pentru ca, de exemplu, nici la Obor nu trebuia sa se construiasca un mall si pana la urma, cum ai da-o, tot mall iese.

7 comentarii:

sarah0815 spunea...

Cred ca nu sunt singura care se bucura!!!

Sorel spunea...

azi am fost la muzeu si erau niste domni foarte draguti care masurau de zor la curte, iar tanti de la intrare mi-a spus ca pana pe 3/5 Mai trebuie sa elibereze curtea pentru viitoarele blocuri...
sa nu ne bucuram pana nu e sigura treaba!

Night Elf spunea...

@Sarah - sunt sigur ca nu.

@ Sorel - Nu stiu ce sa zic, hotararea aia urma sa fie aplicata intr-un interval de vreo 3 ani, deci cred ca oricum ar fi fost cam devreme pt evacuari and all. Relevee se tot fac, si e posibil sa fie si pt alte motive, nu numai pt evacuari. Tinem aproape, vedem ce se mai intampla.

Sorel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sorel spunea...

mi-am pemis sa iti trimit un email pe pagina de profil de blogger(cel @ yahoo .co.uk)

Salutari si iti multumesc pentru faptul ca ai postat acest articol. Altfel nu cred ca as fi aflat despre acest lucru!

Night Elf spunea...

@ Sorel - ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Daca te pasioneaza, gasesti prin blogul asta ceva povesti destul de frumoase. Esti binevenit oricand.

Anonim spunea...

Salut!Ma numesc Vlad si sunt de la Radio Whisper (anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur.
Felicitari pentru blog chiar este frumos.Incep sa il citesc cu drag.
Noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol.Poti sa ne recomanzi orice articol si noi o sa il promovam.
Noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne sustii cu acest proiect de radio,sa facem o posibila colaborare.
Vrem sa iti luam interviu daca ne acorzi timpul tau si o sa incepem sa luam la mai multi bloggeri minunati si foarte multi sunt plin de idei,sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi.
Avem in vedere sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu.Poti propune orice articol pentru radio whisper.
Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com schimbam o vorba,o ideie etc.
P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie).
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie! Si suntem alaturi de tine.
Iti multumesc pentru timpul acordat!Vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com.Iti uram numai bafta in ceea ce faci!Cu stima Vlad. O Zi Buna!