miercuri, 14 aprilie 2010

Priceless !


Undeva in Bucuresti (la 50 m de o gradinita, apropo).

20 de comentarii:

Unknown spunea...

WTF?? chiar asa?

Night Elf spunea...

DA ! Poza e facuta de subsemnatul.

pepe spunea...

Hai ca esti prea, nu stiu cum sa-ti spun. Pai sa nu invete si ai mici cum este viata, bunicii sa nu-si clateasca un pic ochii.Zau asa Elfie. Si unde mai pui ca poti sa faci petrecerea burlacilor si nunta in acelasi timp, ca doar este criza.:)

Night Elf spunea...

Da, stiu ca-s pricinos rau :D
Pe mine m-a deranjat ca e doar o tanti pe afis ;)

Anonim spunea...

Priceless...indeed!
Mesele festive, nuntile si botezurile trebuie sa aiba ceva special de care sa iti amintesti cu placere. Something hot.....
Iar faptul ca este aproape de o gradinita, ii educa pe copii si le formeaza o impresie despre cum e de fapt cu mesele astea festive.
Felicitari ca ai facut poza! Nu iti scapa nimic important...magarule!(joke)
Numai bine!

Night Elf spunea...

Magari, elfi... tot urechi lungi :D

Garm spunea...

Hmm... Mai ca as organiza si eu o "masa festiva" acolo :)). Nu ai cumva si o lista de preturi :D ?

Night Elf spunea...

@Garm - nu dar daca le public si numele poate ne fac reducere :D

pepe spunea...

Offtopic
Elfie, am si eu o nelamurire, poate ma luminezi tu. Ce naiba este ajutajul ala care se afla in coada avioanelor civile. L-am vazut cam la toate avioanele civile mai noi. Sa fie un motor suplimentar pe care-l folosesc la decolare? Daca da, atunci unde naiba are priza de aer.Ca eu personal n-am vazut-o ( priza de admisie a aerului )
Multumesc.

Night Elf spunea...

@Pepe -da, e APU - Auxiliary Power Unit. functioneaza ca backup generator pt sistemele electrice, asigura tractiunea la manevrarea din scurt la sol, etc. E prea mic sa ajute la decolare parerea mea. sunt pe acolo pe sub burta niste generatoare de vortexuri care ii dau aer printr-o priza tot prin partea ventrala. Nu stiu nici eu sa-ti zic mai multe.

Night Elf spunea...

Ma refer la 737 ca pe ala il stiu mai bine. De alte modele nu stiu sa zic.

pepe spunea...

Pai la toate sunt. Eu le-am vazut pe pista, iar mai aproape am vazut chestia asta la un 747 cand am fost la Musee de L'Air et de Space la Le Bourget ( asta ca sa ma dau mare :)). N-am vazut nici o priza de aer.Adevarul ca erau doua fante mititele pentru ce ar trebui sa iese pe ajutajul ala( mie asa mi s-a parut).
Oricum , multumesc !

pepe spunea...

Eu vazusem mai demult pe Discovery, ca sunt avioane care mai au un motor mai mic pe care-l folosesc numai la decolare sa scurteze distanta de decolare si sa limiteze consumul de combustibil. Dar nu mai tineam minte daca era asta de care te-am intrebat.
Ai vazut cu ce oferta venit suedezii pentru avioanele militare?
Smecheri blonzii ! Hihihihihihi.

pepe spunea...

Uitasem sa-ti dau asta, poate o stii. Interesant articolul, dar foarte interesant filmuletul de la sfarsit. Sa vezi pilot de pilot , chiar daca se da cu o "scandurica".
http://la-neamtu-tiganu.blogspot.com/2010/03/iar-99.html

Adi spunea...

:):):)
Te faci vinovat de izbucnirea mea in hohote de ras cand in birou era toata lumea si liniste mormantala!

Ceea ce nu stii tu este ca ce ai pozat acolo se numeste EDUCATIE!

Este o scurtatura foarte utila...nu mai se chinuie cu personal specializat care sa le faca pustilor ducatie sexuala... desi stalpul ala care iese falnic din "poala" domnisoarei s-ar putea sa creeze confuzie...

Night Elf spunea...

@Adi - Educatie! this is new! so... daca te vede nevasta/iubita iesind de-acolo pe 5 carari si manjit cu ruj, poti sa zici linistit ca ai fost sa-i faci educatie lu ala micu', nu?

@Pepe - Da man, am vazut oferta suedezilor. Tari blonzii, dar mie imi pare milogeala de Bucur Obor: hai coane ca mai las la pret, hai ca ti le aduc la anu pe toate 24 noi noute, sa moara mama! cu alte cuvinte sunt disperati. De ce n-au zis asta anul trecut, ci numai acuma, cand F16 e declarat 99.9%? singurul de care mi-e mie frica e urmatorul: bun, am inteles, stam pe f16 cativa ani, dupa care ne primesc americanii in programul f35. Si daca ne lingem pe bot de f35 pana la urma, sau n-o sa avem bani de el, sau dracu stie ce se mai intampla? Ramanem cu 24 de rable f16? Ramanem.

Garm spunea...

Poza e facuta cumva in Titan? Unul din barurile din zona asta are un panou similar.

Night Elf spunea...

@Garm - Exact ! :D Ala e !

Garm spunea...

Haha, e la 100-200 de metri de blocul meu. :D

Night Elf spunea...

Cool. Am avut asta iarna treaba cu un proiect pe-acolo.