marți, 3 august 2010

Zbor de Metal


Hei, ia te uita! Vechea mea caseta cu Black Album - printre primele cumparate, ever (CD-urile de-abia se inventasera si mai aveau sa treaca ani buni pana sa ne acapareze rafturile). Coperta neagra, cu sarpe negru, pe care scria, (scandalos!) tot cu negru: METALLICA. Rulata si derulata de n ori, unde n tinde la infinit. Vestigiu din copilarie si o ora de rock cat pentru toata viata. Promit sa mai si scriu ceva, dar deocamdata lasati-ma sa ascult Black Album. A, si La Multi Ani, James, my friend! My friend of misery!


7 comentarii:

Garm spunea...

Pentru mine Metallica 91 a fost a doua caseta cumparata. Prima a fost Fear Of The Dark (pe care am ascultat-o in continu o vara intreaga).

Night Elf spunea...

La mine a fost o colectie Greatest hits de la Scorpions. N-o mai am :( Si aia si asta erau copii poloneze care sfidau copy-rightul in stil mare. Mi-e dor de mor de zilele alea.

Garm spunea...

Haha si tu ai inceput cu Scorpions. Daca prima caseta pe care am cumparat-o a fost cu Maiden, prima caseta pe care am avut-o a fost Virgin Killer. Am primit-o cadou impreuna cu un best of......Sandra :D.

Intr-un fel si mie imi este dor de vremurile alea, pe vremea aia apreciam mult mai mult fiecare album. Acum downloadez tot ce apare, dar parca feelingul nu mai e ala.

Night Elf spunea...

O da! Sandra, Paula Abdul si Sabrina :D Foarte inspirator! :D Stai sa vedem cat mai merge si cu downloadul asta ca ai vazut ca au inceput sa faca spume mai nou.

Garm spunea...

Eu oricum imi cumpar CD-uri, am chiar destul de multe (peste 100), dar pe de-o parte nu gasesti asa usor chiar tot ce doresti, iar pe de alta parte unele sunt destul de scumpe.

Cu filmele o sa fie mai nashpa, sa vedem cat de bine o sa se miste muvix.ro.

Dar sincer eu nu cred ca o sa se termine prea curand cu downloadul. Cata vreme nici macar in State nu s-a rezolvat problema...

krossfire spunea...

Pentru oamenii viitorului, dependenti de DnB si legati biologic de iPhone, albumul tau ar fi o curiozitate teribila :P

Night Elf spunea...

@krossfire: stai sa vezi cand le-oi arata primul walkman !