miercuri, 15 septembrie 2010

The ones who never walk alone

Nu stiu ce-o sa se intample maine seara pe Anfield Road. De fapt cred ca stiu, dar n-are rost sa comentez. Exista putine motive pentru care ma mai uit la fotbal, si unul dintre ele e asta :



Nu intamplator, You'll Never Walk Alone - un gospel din timpul razboiului - a devenit imnul uneia din cele mai iubite echipe de pe planeta. E despre speranta si credinta, adica primul pas in castigarea unei batalii.

Nu intamplator peluza nucleului dur al galeriei se cheama The Kop. E amintirea dealului din Africa de Sud unde 300 de englezi, cu totii din Liverpool, si-au dat viata pentru Majestatea Sa.

Nu intamplator, la intrarea pe tunelul ce duce catre teren trebuie sa-ti pleci capul. Acolo scrie "This is Anfield".

Nu intamplator, Liverpool FC este cine este. They never walk alone.

7 comentarii:

Miron Marius-Ionut spunea...

Poate o sa ajungem si noi sa mergem macar odata pe Anfield, sa cantam impreuna cu ei, mi se zburleste parul numai cand aud cantecul, exact ca duopa fiecare penalty aparat de Duckadam - aceeasi senzatie o am.RSPKT pt toti fanii lui Liverpool - sper ca Steaua sa nu iasa prea sifonata in meciul din asta seara:)

Night Elf spunea...

Eu zic ca-i batem :)

sophia spunea...

am zis la fel,dar am luat-o-n freza si vaz ca nu-s chiar singura :-" am tot sperat,chiar si la 2-1 am sperat,dar n-a durat prea mult pana ne-au tuflit una de ne-am revenit,mama lor! dap,ti se face paru' maciuca numa' cand incepe. si intamplator,nimic nu e intamplator.

http://www.youtube.com/watch?v=uCgQuj8v2gg fundalul,tot la liverpool

Night Elf spunea...

@Sophia - Yeah well, eu chiar speram intr-un rezultat mai bun. 4-1 nu reflecta chiar exact ce-a fost acolo. Steaua n-a jucat prost deloc - cu exceptia catorva momente. un 2-1 era poate mai cinstit.

sophia spunea...

pai si eu am tot sperat in rezultatul ala mai buna si da,asa e,rezultatul de 4-1 nu reflecta ceea ce s-a jucat pe teren,Steaua nu a jucat prost,tocmai aia-i oftica mea,dar deh!

Night Elf spunea...

Apropo - da, Fearless, super bucata. Imi place rau de tot tot ce e pe Meddle.

sophia spunea...

da,Fearless e nemaipomenita,asa cum is si baietii de la Floyd,in ceea ce priveste muzica,nu alte alea ;))