luni, 6 decembrie 2010

Amintiri din alta viata




19 ani, un milion de vise and not a single care in the world. Categoric a fost intr-o alta viata, altfel nu se explica.
Am pierdut originalele la plecarea din camin odata cu sfarsitul studentiei. Nu stiu prin ce minune am gasit filmul pe acasa. Ce bine ca tehnlogia stie sa salveze amintiri !

14 comentarii:

sarah0815 spunea...

Pozele sunt superbe!!! Iar cifra 19 ma gasea si pe mine la fel de nepasatoare fata de tot..usor-usor, lucrurile se schimba...:)

Night Elf spunea...

Offf, ce dor imi e :)

Miron Marius-Ionut spunea...

Frateeeeeeeeeeeee, super tare, ce poze faceai tu cu Luminita:) Si tineai cu Steaua, erai liber - acuma.......... au trecut anii peste noi , nu mai avem ce sa facem, doar sa ne amintim cu placere de vremurile trecute:) RSPKT Nicu!!!

Miron Marius-Ionut spunea...

Apropo, geaca aia o stiu, ai venit cu ea la examenul de matematica din anul I:)

Night Elf spunea...

Da, toate cele de mai sus sunt adevarate, cu o singura mentiune: nu e Luminita :)

Mihneea spunea...

Mai, eu te invidiez ca ai trait acea stare de... "fara griji". Multi imi spun de ea. Cum e? Pentru mine, cu cat trece timpul, cu atat viata e mai frumoasa, pentru ca cel putin pot sa fac ce vreau si nu mai sunt atat de stresata.
Frumoase pozele intr-adevar! :) Dar NU sunt dintr-o alta viata. Te doare sa gandesti asa? Atat de naspa e prezentul?...

Night Elf spunea...

@Mih - nu am zis ca e naspa, dar e... altfel. Maturizarea mi-am asumat-o cu tot ce presupune ea, dar e imposibil sa nu iti fie dor de perioada aia. Fie macar si pentru faptul ca inca nu se intamplasera lucruri care n-ar fi trebuit sa se intample, sau pe care acum le regreti.

Mihneea spunea...

Din lectiile mele recente (si dure) : cand iti asumi ceva cu adevarat, nu mai simti doruri si regrete ca lucrurile nu sunt nu-stiu-cum; daca inca simti regrete - din alea de te junghie la inima sau iti vine sa plangi cand iti amintesti - inseamna ca inca ai de elaborat, inteles si depasit trecutul. Peste un trecut cu care nu ai facut pace, prezentul vine intotdeauna cu neplaceri, greutati - tocmai pentru a-ti sugera sa te intorci si sa te lamuresti... De ce astfel de amintiri si poze sa te tulbure intr-atat si sa-ti starneasca reflectii amare, in loc sa te bucuri de ele?... :) Daca chiar a fost o perioada frumoasa, e minunat, castigul tau. Dar nu poti vedea asta ...

Mihneea spunea...

Ma intreb: oare ti-ai asumat si bucuriile maturitatii? :) Sau doar responsabilitatile?...

Night Elf spunea...

Stii si tu bine ca inca n-am facut pace de tot cu anumite lucruri (din trecutul recent), doar ca nu mai am ce indrepta, de aia nici nu imi doresc sa ma intorc nicaieri.
Dar s-au intamplat atatea intre timp si totul era atat de diferit cand faceam pozele astea incat, cum ziceam, n-are cum sa nu-mi fie dor.

Night Elf spunea...

Si din cand in cand e bine sa te "revizitezi" - nu de alta dar sa nu uiti cine esti cu esti cu adevarat si de unde ai plecat.

HotHor81 spunea...

salut nicu..imi place de tine tinere!

Night Elf spunea...

@Hothor - merci da sa stii ca nu-ti cedez.

sophia spunea...

ehei!tinerete,plete,fular cu Steaua,blugi...studentie...gagici...cum sa nu-ti fie dor?!
tare tinerelu' elf ;))