marți, 1 martie 2011

Sustine Aviatia !

Sustine aviatia din Romania! "2% pentru Aripi Romanesti - 2011"
Pentru ca fiecare contributie materiala, cat de mica, valoreaza enorm pentru sustinerea promovarii aviatiei, Asociatia "Aripi Romanesti", lanseaza din 21 februarie 2011, campania de strangere de fonduri "2% pentru Aripi Romanesti - 2011". Rezultatele Asociatiei "Aripi Romanesti" ce privesc promovarea aviatiei in anul 2010 sunt valoroase: expoziţia itineranta de fotografie aviatica "Asul regasit - Dan Valentin Vizanty" desfasurata in Bucuresti, Rosiori, Craiova si Cluj Napoca, campania de constientizare "Opreste Distrugerea Muzeului Aviatiei" si colaborarea

cu organizatorii mitingurilor aeriene in scopul promovarii evenimentelor aviatice din Romania.


Ce este sistemul 2%?
Sistemul "2%" permite contribuabililor, persoane fizice, sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este sistemul prin care fiecare are posibilitatea sa
decida in mod direct ce se intampla cu impozitul lui si nu implica nici un cost financiar suplimentar din partea contribuabilului. Daca nu folosesti optiunea de a directiona 2% catre o organizatie precum Asociatia "Aripi Romanesti", suma respectiva va fi incasata si gestionata de stat.

Cum poti sustine aviatia din Romania?
Fie ca ne esti prieten, admirator sau colaborator, sta in puterea ta sa sustii promovarea aviatiei in Romania! Cere statului sa redirectioneze catre Asociatia "Aripi Romanesti" 2% din impozitul pe
venit ! Directionarea a 2% din impozitul tau este o optiune si nu o obligatie.


De ce sa redirectionati 2% din impozitul pe venit catre Asociatia "Aripi Romanesti?
Pentru a contribui la promovarea aviatiei si aeronauticii romanesti in tara si peste hotare;
Pentru a ajuta la educarea si sensibilizarea opiniei publice cu privire la aviatie si la activitatile adiacente acesteia; Pentru ca am dovedit ca avem capacitatea de a lucra in proiecte complexe, inclusiv cu entitatile guvernamentale si private, printre care Statul Major al Fortelor Aeriene, Aeroclubul Romaniei, Muzeul Aviatiei si comunitatea Romanian Spotters .


Completeaza formularul 230 si depune-l pana la data de 16 mai 2011!
Descarca formularul 230 precompletat de la http://bit.ly/fjeQVv sau de pe site-ul Asociatiei "Aripi Romanesti" si completeaza datele tale in sectiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI. Nu este necesar sa completezi alte campuri !

Semneaza si dateaza formularul.

Trimite formularul prin posta prin scrisoare recomandata sau depune personal formularul la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu pana la data de 16 mai 2011. Adresele Administratiilor Finantelor Publice pot fi gasite la http://bit.ly/gJbCaV sau pe site-ul ANAF.

In cazul in care obtii si alte venituri decat cele din salarii, trebuie sa depui si formularul 200:

Descarca formularul 200 de la http://bit.ly/hHJpU9 sau de pe site-ul ANAF si completeaza-l pentru anul 2010 la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv la sectiunea Capitolul III . DESTINATIA SUMEI..., unde bifezi casuta 2. Sustinerea unei entitati non-profit si completezi cu datele de mai jos: Denumire entitate nonprofit: Asociatia "Aripi Romanesti"
Cod de identificare fiscala a entitatii nonprofit: 24832215
Cont bancar IBAN: RO72 BREL 0002 0001 3029 0101

Informatii extinse privind procedura de redirectionare a 2% din impozitul pe venit precum si formularele necesare, pot fi obtinute si de la administratiile financiare sau de pe site-ul Asociatiei "Aripi Romanesti" de la http://www.aripiromanesti.ro.

Daca nu ai timp sa trimiti prin recomandata sau sa depui declaratia la Administratia Finantelor Publice sau daca ai adunat mai multe declaratii, ni le poti trimite prin posta si ne ocupam noi de
formalitatile de trimitere si depunere la Administratia Finantelor Publice. Adresa noastra este:

Asociatia "Aripi Romanesti"
Str. J.S. Bach, Nr. 12, Sc. C,
Et. 1, Ap. 23,
Sector 2, 020204
Bucuresti, Romania

In cazul in care ai nevoie de ajutor, contacteaza la telefon: 0734.101.887 sau e-mail: pr@ aripiromanesti.ro si vei afla mai multe informatii despre campania "2% pentru Aripi Romaneşti - 2011".

Actioneaza acum! Termenul pentru depunerea declaratiilor este 16 mai 2011, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii. Asadar, trimite acum formularul tau!

Magda Rasnoveanu, PR Manager al Asociatiei Aripi Romanesti                                                                                         

6 comentarii:

Anonim spunea...

Hei, excelenta initiativa, bravo!:) Si, pentru ca vorbim de o lume aparte, care mi-e foarte draga, ma voi alatura demersului..!
Sper, si imi doresc, sa fim cat mai multi! :)

Ganduri bune si, inca o data, salut initiativa!

L

Night Elf spunea...

Nu a fost initiativa mea - cei de la Aripi Romanesti meria felicitarile. Eu doar am primit mesajul si il transmit si eu mai departe. Intradevar, o idee buna.
Numai bine.

pepe spunea...

Nu-i rau . Eu dadeam la SMURD, dar acolo cred ca mai dau o gramada.

Night Elf spunea...

ooo Dl. Pepe1 Welcome back !
Nu e rau nici asa, abia asteapta sa-i mai intrebe cineva de sanatate si pe ei.

pepe spunea...

Nici un welcome back. Nu am mai comentat, dar la Favorite ai ramas si-ti citesc si postarile. Atunci cand le pui. ;)

Night Elf spunea...

Mea culpa, am avut foarte putin timp in ultima vreme :) Dar iti multumesc pt fidelitate si rabdare. hai ca o sa bag mai des.